Потребител на Reddit попитал жените: Какво искахте да знае вашия баща

...
Потребител на Reddit попитал жените: Какво искахте да знае вашия баща
Коментари Харесай

18 неща, които бащите на дъщери трябва да помнят

 баща-и-дъщеря

Потребител на Reddit попитал дамите: „ Какво искахте да знае вашия татко за девойките, до момента в който растяхте? “ Проницателните отговори се отнасят до доста татковци (и до всеки човек, който някой ден може да стане татко на момиче):

1. „ Не се дръжте, като че ли женските каузи да са позорни или скучни Не бъдете татко, който ще остава в колата си по време на уроците по балет на вашата щерка. Не е нужно да се чувствате неудобно “.

2. „ Това по какъв начин се отнасяте към своята жена или другарка ще научи щерка ви какво отношение към себе си тя ще счита за задоволително “.

3. „ Няма да изглеждате слаби, в случай че понякога проявявате своята обич. Боли, когато бащата в никакъв случай не те е прегръщал и не споделя, че те обича “.

4. „ Приемете обстоятелството, че в даден миг щерка ви ще върви на срещи и даже ще порасне за по-интимни връзки “.

5. „ Би ми се желало татко ми да знаеше, че като ластик за коса не е нужно да употребява елементарен ластик. Това боли! “

6. „ Научете се да разресвате косите. Когато бях дребна, всяка заран палчех преди учебно заведение, тъй като на практика татко ми ми сваляше кожата дружно с косата. Всичко, което споделяше, беше: „ Извинявай, не съм доста добъ в разресването на женската коса “.

7. „ Разберете, че месечният цикъл е комплицирана работа. Моят татко си мислеше, че менструацията е просто кръв, само че не знаеше, че по време на менструация изпитвам ужасна болежка “.

8. „ Не коментирайте тялото на щерка ви. Излишни килограми? Странни уши? Не го правете. Това е нездравословно за младите девойки и дами “.

9. „ Не мислете, че щерка ви не се интересува от вашите занимания, тъй като тя е стереотипно момиче или тъй като в миналото, ато малко дете, тя не се е интересувала. Продължавайте се да пробвате да въвлечете щерка си в своя живот, а не се отхвърляйте просто по този начин “.

10. „ Ако през по-голямата част от детството на щерка ви й говорите какъв брой подобре и по-лесно щеше да отглеждате наследник, не се учудвайте, че когато порасне, тя ще се доверява единствено на майка си “.

11. „ Ако вашата щерка желае да ви снима или пък, в случай че желае да се снима с вас, й разрешете. Баща ми умря, когато бях на 13 и тогава разбрах, че имам единствено няколко негови фотоси “.

12. „ Боли ме като си спомня какъв брой пари изхарчи татко ми, с цел да се развие брат ми като персона. Искаше ми се и към мен да се отнасся като към човек, а не като към някакъв обект, който би трябвало да пази, до момента в който не се омъжи “.

13. „ Започнете да мислите, че сътрудникът на щерка ви е готин. Не е нужно да се пробвате да го плашите. Той не е с нея, с цел да й аргументи болежка “.

14. „ Иска ми се да разберете, че дъщерите имат потребност и бащите им също да израстват “.

15. „ Когато извършите нещо неправилно, се извинете. Не се опитвайте да игнорирате това, за което преди малко сте спорили, а след това да се вършиме, че нищо не се е случило “.

16. „ Понякога ние плачем. Това не е манипулация; това е метод да изпуснем парата. Ако обичате, не ни се сърдете за нашите усеща “.

17. „ Разберете, че можем да се сърдим и без хормони. Не свързвайте всички събития с тях “.

18. „ Не забравяйте, че колкото по-силна е каишката, толкоз по-надалеч ще избяга вашата щерка “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР